*Gavin:
Mijn lieve broer, 21 jaar
Ja, jij, hallo daar!
Ook al zie ik je maar twee dagen van de zeven
Wat zou ik doen zonder jou in mijn leven?
*Irvin:
Mijn lieve broer, 18 jaar
Je staat altijd voor me klaar
Ik wil je zeggen: ik zie je graag!
Elke dag, maar vooral vandaag.
*Gavin en Irvin:
Ik ben zo trots op jullie!
Jullie zijn de schatten in mijn familie
Ik wil voor altijd jullie kleine zusje zijn
Delen in vreugde en delen in pijn
Bedankt voor jullie liefde,
mijn lieve (b)engels!
Dikke kus van jullie zus
*MWA*