waar ben je gebleven
waarom kom je niet terug
ik mis je..
heb dat gevoel je nooit willen geven
maar jij wilt vast uit mijn leven
je laat niks meer van je horen
maar ik weet dat je nog leeft
diep van binnen blijf ik hopen
dat je terug zult komen
maar ik weet ook dat je het
misschien niet meer wilt
en dat doet pijn..
meid...
kom alsjeblieft terug
laat me het gevoel uitleggen
laten we weer gaan praten
en overnieuw beginnen
als vriendinnen onder elkaar
ik snap het niet meer
als ik aan jou denk doet het zeer
omdat ik niet weet hoe dit is gekomen
hoe we zo uitelkaar gegroeid zijn
alleen maar door een gevoel?
meid ik zal alles proberen uit te leggen
je mag alles tegen me zeggen..
als je maar terug komt
want ik mis je..
moet ik je dan maar vergeten?
want dat kan ik niet..