Zo'n grijze dag als vandaag
Alles wat somber en wat vaag
Velen konden vannacht de slaap niet vatten
te vreemd soms om te bevatten
Je legt je neder, net als altijd
normaal raak je dan de uren kwijt
Dit keer lag ik er bij neer
ging ook mijn voelen heen en weer
Te moe om de dag goed door te gaan
rommel wat en laat alles maar gaan
Het lijf wil ook al niet goed
vreselijke pijn, dat het doet
Regen kletterd gestaag
gekke dag vandaag
Stilte in mijn bol
totaal uit mijn rol
Zelfs mijn vrienden voelen zich niet zo lekker
zetten opnieuw hun wekker
Vannacht maar weer eens overdoen
droom dan niet van toen
Neem mijn diertje in de armen
laat me heerlijk door haar verwarmen
Trek de dekens om ons heen
samen zo, nooit alleen!