Lieverd...
Woorden schieten nu te kort
want als ik s'morgens wakker wordt
mis ik dat ontspannen gevoel
het begin van de dag,met jou als einddoel.
Lieverd,dat is er niet meer
dat besef brengt tranen,keer op keer weer
Mij is duidelijk dat jij mijn leven bent
na 2 jaar ben ik volledig aan jou gewend....
Ik hoop zo vurig dat deze hel snel voorbij gaat
maar als ik naar jou kijk,dan denk ik:het is te laat!
Het doet zo enorm veel pijn
te weten dat ik straks misschien niet meer de jouwe zal zijn
Dat je mij verlaat
en je eigen weg gaat....
Afwachten....het maakt me kapot
maar blijkbaar is dit mijn lot.
Ik schrijf dit gedicht met heel veel verdriet
want positief denken,schat ik kan het niet!
Ik leef voortdurend in angst dat ik je verlies
dit maakt mij zo ontzettend triest....
Al die lieve woorden,gedichten van jou
weg,verdwenen,waar zijn ze nou?
Ik hou zielsveel van jou lieverd,dat meen ik echt
jij bent het voor 100% waard,dit gevecht.
Ik weet het,je hebt het nodig die tijd
maar ik ben zo bang dat ik verlies,deze strijd.
De gedachten dat ik jou moet laten gaan
maakt zinloos...mijn hele bestaan
ik wil jou al mijn liefde en warmte schenken
en ik weet,dat ik daar eerder aan had moeten denken.
maar soms moet een mens eerst in paniek raken
voordat hij de juiste keuzes kan maken.
Je was er 2 jaar alleen maar voor mij lieve schat,
ik besef,dat ik nooit zover was gekomen,als ik jou niet had gehad.
die eenzame dagen zonder jou,zijn een kwelling voor mij
ik hoop zo dat dat binnenkort veranderd voor ons allebei
maar ik kan alleen maar afwachten
an naar jou beslissing blijven smachten
Dit zijn geen loze gedachten
al duurt het maanden,ik blijf op je wachten.
We hebben pieken en dalen gekend
lieve lieve schat,weet dat jij voor mij de enige bent
want dat doet nog het meeste pijn
dat jou gevoel sterk verminderd is voor mij...
Ik hoef geen mooie lucht kastelen
ik wil alleen maar met jou mijn leven delen.
dit gedicht komt uit het diepst van mijn hart
en vergeet niet;gedeelde smart is halve smart.
Ik heb je dit al eens beloofd
met dit verschil,dat ik er nu zelf volledig in geloof.
Laten we alsjeblieft SAMEN verder gaan,
want jij bent de spil van mijn bestaan.....
Heel veel liefs,ik hou van jou!