Als iemand je niet kent
Weet hij niet wie jij echt bent
Dan lijk je rustig en tevree
Maar eigenlijk zit je ergens mee
Niet veel mensen weten wat het is
En ondertussen is er echt heel veel mis
Zelf weet je het even niet
En ik zie heel veel verdriet
Ik zou er altijd voor je zijn
Om je te verlossen van je verdriet en pijn.
Echt jongen, ooit ben jij weer blij
Dan lach je vrolijk en ben je weer vrij.