Zie je het licht niet in mijn ogen,
Dat aan het stralen was,
Tot je me had bedrogen
Je was vreemd gegaan,
En je hebt mij aan de zij lijn laten staan
Vergeten en verder gaan met je leven,
Dat zei jij, maar dat gaat niet zo 'even'
Bedenk dan dat de pijn die jij mij gaf,
Zorgde voor mijn afwezige gedachtes, zonder lach
Jij deed het niet met opzet, misschien…
Maar ik heb spijt, dat ik het niet eerder had ingezien
Je keek me aan, met die schijnheilige blik in je ogen,
Ja jij... je hebt me vreselijk bedrogen