Samen met jou.....
We zijn nu al een hele tijd bij elkaar,
en soms liep onze relatie behoorlijk zwaar.
het kende zijn pieken en dalen,
waar wij tweeén soms in rond dwaalden.
Ik wil nog steeds met jou en de kids mijn leven slijten,
en niet meer in een droom blijven vast bijten.
Lieve schat,ik wil graag een toekomst met je op bouwen,
een relatie van eerlijkheid,waardering,en vertrouwen.
Ik weet dat jij er nog niet aan toe bent,en dat begrijp ik,echt waar!
Ik weet heel goed dat we ergens een start moeten gaan maken,en dat maakt het voor jou erg zwaar...
Je bent gewoon bang om een nieuw leven aan te gaan,
met alle respect, maar je laat me vaak alleen staan
Wat ik de afgelopen tijd heb gedaan,was niet goed,
daar heb ik ook behoorlijk voor geboet.
Zekerheid geven kan ik je niet,maar ik kan je wel beloven,
dat ik mijn best doe om me niet meer op die manier uit te drukken....
én ik zelf de hoop heb dat het me gaat lukken.
Alleen,ik hoop wel dat we nu SAMEN voor gaan,
anders zal ik verdwijnen uit jou bestaan.
Lieve muis,je weet dat ik niet zonder je kan,
en hopenlijk wordt je ooit nog mijn man...