Ik weet zeker wij horen bij elkaar
Het is alweer voor een half jaar
Sinds die dag weet ik echt
Dat dit is waar ik voor vecht
Ik hoop dat wij voor altijd bij elkaar blijven
Mijn liefde voor jou is niet te beschrijven
Voor jou durf ik alles op te geven
Omdat het waard is met jou te leven
Wij zijn gewoon voor elkaar gemaakt
Jou woorden hebben mij geraakt
Er is geen dag meer dat ik zonder jou kan
Jij bent en blijft voor altijd mijn man