Wat ik dacht,
Wat ik dacht dat was jij,
Jij perfect voor mij,
dat je begreep en bedoelde,
wat ik snapte of wat ik voelde,
wat ik probeerde en wat ik kon,
wat ik rapte of wat ik zong,
dat ik luister en dat ik praat,
dat ik lief heb en dat ik haat,
dat ik naief ben en wel geloof,
dat jij het niet bent, en dat je loog,
Melanie