Mijn liefde voor jou,
Mijn liefde voor jou,is voor onbepaalde tijd,
het is een ziekte waar ik graag aan lijdt.
Mijn liefde voor jou is grenzeloos,
het is iets romantisch uit de oude doos.
Het lot heeft ons bij elkaar gebracht,
en het is de toekomst die nu naar ons lacht.
Samen gaan wij door het leven,hand in hand,
want deze liefde geeft ons een sterkere band.
Verliefd op jou was ik al drie jaar,
maar gelukkig zijn we nu eindelijk een paar.
Onze liefdeskaars zal nooit meer doven,
want in deze liefde blijf ik voor altijd geloven.
Ik heb mijn hart en ziel aan jou gegeven
voor de rest van mijn leven....
liefs...van mij. xxxx