Haat is slecht
maar wie zal het stoppen.
Overal waar men vecht
blijft men maar doorkloppen
Men kent geen recht meer
ook niet in het verkeer
Waarom al die agressiviteit
in plaats van gewoon te zeggen dat het ons spijt
Ik wens dan dat men het woordje ooit zegt, sorry
maar dat is alleen maar een illusie
Er is teveel pijn
zowel bij groot als bij klein
Kom op voor jezelf maar help ook anderen
je zal tot inkeer komen en veranderen
Zo moet het zijn
het verdwijnen van al die pijn
Doe elkaar een plezier
en wees niet zo een klier
Veel succes