Ik de messias van the death star daar
Ja ik ben geland met een diep verhaal
Zie mijn familie steeds dichter komen
Glanzend aan de eeuwige sterrenhemel
Brengt het de boodschap van de dood
Want Horus ik Is is degene die de toon Seth
Genadeloos zijn zij in mijn ogen immer nog
Hoe kan je alles dat is opgebouwd zo snel afbreken
Het eeuwige getouwtrek het is zo ziek allemaal
Er moet een reden zijn dat ik een voorbeeld stel
Gaan de wegen te ver uit elkaar hoor je me niet
Onzinnig noemt men mijn voorziende gedachtes
Maakt niet uit ik ben echt klaar heel eerlijk waar
Als ik de wereld in mijn handpalm leg en blaas
Stormen van angst en vreugde draaien inelkaar
Jij kan niet wegrennen wat komen gaat mens
Niemand kan meer vluchten voor de waarheid
De dag van gisteren is straks helemaal uitgewist
Dus herinner je een waarheid een ziel
Nooit meer haat stellen boven de liefde
Geen zielige uitingen alleen maar kracht
Loop richting het licht toe en evolueer