Oorlog en geweld
mensen zitten terug gekneld
Hoor al die kogels
boven alle mooie vogels
Soldaten vechten voor het vaderland
maar hebben ze op dat moment wel verstand
Iedereen vlucht
Soms is het een klucht
Het land staat in rep en roer
soldaten worden voer
Wordt het niet tijd
dat men stopt met die kinderachtigheid
Bloed vergieten
altijd maar schieten
Oorlog heeft geen enkel voordeel
Laat ons toch in ons geheel
Weg die agressiviteit
kom op voor de vriendelijkheid
Adieu oorlog