Zorgen , Zijn ze voor vandaag of voor morgen.
Leef je er mee verder , of verstop je ze
en hou je ze voor iedereen verborgen
Weg bij iedereen ,het masker ooh zo dik.
Waarom hou je het op , ben je bang dat ik schrik ?
Hoe hard je het ook probeert te verstoppen
Eens komt er een tijd
en zal het hard tegen je schenen aan schoppen.
Je bent dan zo zwak en kwetsbaar voor iedereen
Kijk uit, anders lopen ze nu zo over je heen
Bang wat komen gaat leg je het apart
Hopende op betere tijden ,
ga je je verschuilen in een tent.
Komop zeg het maar tegen iedereen
Dat je nu een multi miljonair bent....