Misschien een andere
melodie, maar ach
de noten zijn enkel
hetzelfde gebleven.
Het melodieus
laten lijken
is nogal een valkuil
voor hen die
goedgelovig zijn.
Maar leren zal ik
van de praatjes
al lezend al ziende
verkregen.
Op en dag
hou ik
er mee op.
Geen traan
zal meer vallen.
17-01-08