Denk je nog wel eens aan me,
als je slapen gaat zonder
de hele dag iets van me
gehoord te hebben?
Wil je dan
dat ik bij je ben?
Wij samen
met zijn twee.
Is er nu iemand anders tegen
wie je lieve woordjes zegt,
wiens hand je vasthoudt
en gezicht teder kust?
Of ben ik het tegen
wie je praten wilt,
die je wilt omhelzen
en van wie je houdt?
Ik hoop het,
want jij bent
diegene wel
voor mij.