Heavy…
Vandaag ben je jarig,
Een nieuw deel van je leven breekt aan.
Een wereld gaat er voor je open,
Je begint aan je 18e levensjaar.
Volwassen zeggen ze dan,
Veel dingen zullen er gaan veranderen.
Jammer genoeg heb je besloten,
Om mij te laten gaan.
Je gaat vooruit en laat mij achter,
Zonder achterom te kijken ga je door.
Ik ben blij dat ik toch even in je leven mocht zijn,
Ook al is het nu voorbij.
Ik wil je bedanken voor de tijd die ik met je had,
Voor de gesprekken die we hadden.
Je liet me oprecht lachen,
Met jou was ik gelukkig.
Als ik in je ogen keek zag ik je tranen,
Als ik in je ogen keek zag ik mezelf.
Ik was ongelukkig en ik vond jou,
Jij was soms ongelukkig en je vond mij.
We waren er voor elkaar als echte vriendinnen,
Maar het mocht niet zo zijn.
Je laat niets meer van je horen,
En je laat me alleen met mijn pijn en al mijn vragen.
Ondanks alles wil ik je feliciteren met je verjaardag,
En ik hoop dat je ooit nog aan mij zal denken…