ik wil er voor je zijn
maar het kan niet
ik wil je helpen met het verzachten van je pijn
maar het kan niet
ik wil je bellen
maar dat mag niet
ik wil het aan iedereen vertellen
maar is dat het beste...
**************************************
je vroeg kom je nu,
kom je nu hier naar toe
en je wilde dat ik je dat beloofde
hoe kon ik dat nou doen...
hou van je
liefs