Het word erger telkens weer
en weet je, diep van binnen doet het zeer,
alleen maar gevloek en geschreeuw
ik zou willen dat ik kon wegvliegen, zoals een meeuw
Gewoon om de betraande gezichten te ontwijken
Om niet meer naar het geruzie te hoeven kijken
Want alleen toekijken.. is alles wat ik doen kan
Ik word hier gewoon helemaal gek van
dus alsjeblieft moeder en zus
maak het goed met elkaar en geef elkaar weer een kus..