Samen
dat zijn wij altijd
we blijven voor altijd bij elkaar
en zorgen voor veel gezelligheid
Samen
hebben we altijd dikke pret
en als we samen gaan shoppen
vinden we alles vet.
Samen
staan we sterk
we zijn er altijd voor elkaar
dat is iets wat ik wel merk.
Samen
kunnen we heel de wereldaan
zolang je er maar in geloofd
en de ander niet zomaar laat staan
Samen
dat zijn wij
ons kun je echte vriendinnen noemen
en daarom ben ik blij!
Meid, ik hou van jou. !