Ik wil je gewoon even zeggen,
dat je voor altijd in mijn gedachten zal zijn.
Mijn Leen die alles voor mij heeft gedaan,
die alles voor mij betekent!!
En voor altijd in mijn hartje zal staan!!
Wat er ook gebeurd,
wat je ook doet.
Al ga je verder leven zonder mij,
Voor altijd zal je hier bij mij zijn!!
Leen,ik mis je,ik hou van je!!
Het spijt me voor alles,geef me pleas nog 1 kans :'(