Het is alsof iemand
de draden in mijn hoofd
heeft doorgeknipt
kortsluiting
Het licht valt uit
en ik zit in het donker
helemaal alleen
met een laatste lucifer
probeer ik alles weer te verlichten
in een flits
zie ik m'n gedachten
en herinneringen
terug opleven
maar de lucifer dooft,
alles word wordt weer zwart
en ik zit nog steeds
helemaal alleen.