Ik had een oogje op je
Zo begon het
Maar ik werd verliefd
Op jou Luis
Jij had het nog niet door
Pas toen iedereen het je probeerde duidelijk te maken kreeg je het door
Maar ik was Nederlands, en je viel op spaanse meisjes
Zei je
En toen een jaar verder, zag ik je niet meer, je was weg van de school
Je kwam nog een paar keer langs
Ik ontdekte dat ik van je hield, zielsveel
Ik zal altijd van je houden Luis
Jij nooit van mij
Ik hoop dat je gelukkig wordt
En dat je je nog eens laat zien
Ik zal je nooit vergeten
Luis, te quiero
para siempre
Nunca te olvidaré