ik moest overal altijd weg.
in mijn ogen veel te vroeg.
kon nooit optijd inzien...
hoe slecht ik me gedroeg.
nu heb ik echt iets geleerd.
heb ik door als ik mn kopstoot
doe ik niks..ecxpres verkeerd.
nu moet ik ieders vertrouwen terug winnen,
hopelijk geven ze me een kans.
om opnieuw te beginnen.