Soms is het moeilijk te leven,
soms wil je weg van hier.
Soms kan je niks meer geven,
toch blijf je fier.
Je blijft in jezelf geloven,
je blijft moeite doen.
Je blijft je uitsloven,
leer je daarvan te ontdoen.
Denk aan de leuke mensen,
denk aan de lieverds om je heen,
Denk aan jou mooie wensen
Dan ben je nooit alleen!
(Wees niet boos,
wees niet bang,
wees niet verdrietig,
wees blij)