×Gewoon niet!×
Doe het wel niet meer
Dat is voor vele mensen beter
Hoef je je niet om mij te bekommeren
Ookal gaat het voor geen ene meter
Zal er niks meer over zeggen
Zal er niet meer over praten
Zal er enkel en alleen over denken
En mezelf daardoor weer gaan haten
Want ja, zulke momenten heb je nou eenmaal
Als je dat soort dingen ziet
Dan kan je ook vaak niet slapen
Nee dat is dan zo gek nog niet
Maar dat boeit me dan weer niet genoeg
Want we kennen mijn gezicht nu wel
Een grote glimlach, en vaak wat gek
Dat ene meisje met die parel oorbel
Juist en toen was ik weer boos
Omdat het weer hetzelfde gaat
Net zoals de vorige keren
Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat..
×Heb er genoeg van! Echt hoor; van mij hoor je niks meer!×