Verlangen
Zojuist hoorde ik jouw stem weer,
En dan slaat het verlangen toe.
Ik moet nu aan jou bekennen,
Dat ik het al heel lang doe.
Naar jou verlangen ,elke dag,
Ik zie je wel,en ik hoor jou lach.
Maar dat stilt mijn verlangen niet,
Ik houdt me groot,
Maar ik heb verdriet.
Jij bent ver bij mij vandaan,
Ik hoop dat jij ooit daar weg zult gaan,
En voorgoed bij mij zult komen,
Ze worden waar dan,al mij dromen.
Als je hier dicht bij mij bent,
En mij met al jouw liefde verwend.
Nu ben je nog heel ver van mij,
Maar op een dag is dat voorbij.
Dan ben je bij mij, elke dag,
En wat ik in mijn droom al zag,
Wordt werkelijkheid ,voor jou en mij,
Dan is het wachten ECHT voorbij.
Kom bij mij schat, echt voor altijd,
Maak dromen NU tot werkelijkheid.
voor Hugo, ik hou van jou