ik zit de hele dag in de klas
voor me eigen uit te staren
het lokaal ruikt naar plas
en het raampje staat op een kier
ik zit hier helemaal te vergaren
en dat raampje helpt voor geen zier
de leraar zit maar voor zich uit te kwaken
het maakt me niet uit wat hij zit te vertellen
het zal me toch niet raken
ik zit me zelf hier alleen maar te kwellen
wat is het leven daar toch saai
maar als ik daar eindelijk weg ben
zal ik nooit vergeten hoe het daar was
in dat kleine muffe lokaaltje
stinkend naar plas