Zou je zo graag nog even willen bellen,
Zou je zo graag nog even willen zien,
Even je stem horen, even je bekijken,
Al is het maar voor de allerlaatste keer misschien…
Zou je zo graag nog even willen voelen,
2 armen om me heen t voelt zo veilig en vertrouwd,
Even van je willen genieten,
En laten zien wat we hebben opgebouwd.
Even nog met je willen praten,
Even een lach rond je gezicht,
Zodat je weet dat ik er voor je ben
En dat mijn liefde aan jou is gericht…
Toch is het allemaal veranderd,
Wij zijn niet meer met elkaar verbonden,
Ik paste niet meer in jou leventje,
Jij hebt je geluk ergens anders gevonden…
Nog 1x zou ik je willen zien,
Om je eventjes te laten weten,
Mijn herinneringen zitten diep in mijn hart,
Daar mogen ze blijven en zal ik je nooit meer vergeten….