Ik hou zo van het dichten,
Me gewoon compleet op mijn gevoel richten.
Alle gevoelens even los laten, me even laten gaan.
Schrijven over alle momenten die ik heb doorstaan.
Het is gewoon een simpele manier van mijzelf uiten.
Woorden die ik normaal niet kan zeggen, komen zo gemakkelijk naar buiten.
Het word een verslaving, ik kan er niet meer mee stoppen.
Gewoon van me af schrijven, me gevoelens niet verstoppen.
Ik blijf dit nog lang doen, ga nog heel wat jaren hier mee door.
Dichten hoort bij mij, ik ga er niet zo snel meer mee stoppen hoor!