Depressie (of wat dan ook)
Ik voel me eenzaam en alleen
"Er zijn zoveel mensen om me heen"
Ik denk en denk maar
"zeg het dan"
Het lukt me niet
Ik krijg geen woorden uit m'n strot
voel me innerlijk helemaal kapot
"Zet 'm op!"
geldt voor mij niet meer
Ik ben moe
moe van vechten, moe van denken
Ik wil uit deze vicieuze cirkel komen
en weer blij zijn
en dan niet tijdelijk...
Heb niks te klagen
(nou ja)
maar zie het positieve af en toe totaal niet meer
...