Ik wil je vergeten,
Maar het lukt niet,
Je hebt me hart gestolen,
Maar ik ben niet je enigste meisje,
Daar was ik al bang voor,
Het was te mooi om waar te zijn,
Je leugens en die valse belooftes had ik meteen door,
Ik hoe je meiden behandelt en uit eindelijk dumpt,
Je moet mij de waarheid vertellen, al weet ik hem,
Anders kan ik dit alles maar niet vergeten,
Duizende vragen die door me heen gaan,
Waar ik het anwoord van weet, die jij zwijgt of over liegt,
Je krijgt me zo helemaal gek,
Mij liefde voor jou was echt, dus je greep je kans,
ik heb geven wat je wilde, maar ik wist dat jij mij niks kon geven,
weken niet gezien, nauwlijks met elkaar gesproken,
ik wilde het niet toegeven, nu toe ik het toch,
ik vind het niet erg, maar krijg toch spijt,
ik wil je haten maar dat kan ik niet, want in mij hart geef ik nog veel te veel om je,
maar mij verstand is wel veel gezonder,
alleen liefde maakt blind.