Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eten
De dag begint
Ik eet weinig en gezond
Heb buikpijn
Maar stop niks in m’n mond
Eet ‘s middags een appel
Daar kom ik niet van aan
Dan kan ik weer gelukkig verder
Met mijn levensbaan
Dan breekt de avond aan
Ik moet eten
Kan het niet tegenhouden
En begin te vreten
Daarna voel ik me schuldig
Loop naar de wc
Probeer het over te geven
Al is dat niet oké
Ik wil het toch
Al lukt het niet
Begin te huilen
Hoop dat niemand het ziet
Dan geef ik het maar weer op
Probeer het de volgende dag maar weer
Dan moet het lukken
En zo gaat dat elke keer
Ik kan er niet meer tegen
Ik wil ook dun zijn
Dat is het mooist
En daarbij voel ik me fijn
Over dit gedicht
Auteur:
SGM
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
21 januari 2008
Thema's:
[Onzekerheid]
[IK]