Eventjes Gevoel I
Als je door mijn haren gaat
voel ik me weer dat kind van acht
Mijn liefde stroomt over kent geen maat
ik breek iedere x als je naar me lacht
S’avonds droom ik dat je bij me zal blijven
je uiteindelijk mijn hand vraagt
Dat ik je duizenden brieven doe schrijven
en je me over de drempel van ons huisje draagt
Als je in mijn ogen kijkt….
voel ik me net een vrouw met stijl en allure
Mijn liefde stroomt over, mijn hart bezwijkt
heeft het zo ontzettend zwaar te verduren
En wat leeg zou ik me voelen….
als ik je niet meer zou kunnen behagen
Als ik je niet meer zou kunnen vragen
hoe je dag was geweest..
En wat leeg zou mijn dag zijn
als ik je niet meer kon beminnen
Als je heel diep van binnen….
niet meer echt van me zou houden…..
6 maart 2002
Sandra