Hoe heb ik ooit van je kunnen houden,
en je in mijn hart kunnen vertrouwen?
Terwijl het enige wat jij zoekt,
ruzie zoeken is,
en succes heb jij geboekt!
Maar die ruzie vecht jij maar mooi alleen,
want dan loop ik gewoon om je heen.
Zo goed en zo kwaad als het gaat,
ontwijkend al jouw diepgewortelde haat.
Maar wat je nu niet wil,
zul je misschien nooit meer kunnen krijgen.