De spiegel
Mijn vijand
Kijk er nooit in
Tot op vandaag
Ik vroeg me af....
Waarom ook al weer
Toen keek ik
En ik wist meteen
Waarom ook al weer
Lelijk en dik
Dat is hetgeen ik zag
Waarom zo een lelijk uiterlijk
Maar die is nog lang niet zo verrot
Als het innerlijk
Waarom zo lelijk en verrot
Waarom doe ik iedereen pijn
Ik kan er niet meer tegen
Laat me gaan
Mis me niet
Herrinner me niet
Huil niet om me
Geef niet om me
Heb je ook nooit gedaan toen ik nog leefde