En omdat ik
zoveel om jou geef
en geven zal.
Iedere spaarzame
minuut waarin wij leven.
En omdat ik
iedere minuut
waarin ik niet in jouw
ogen kijken kan,
eigenlijk verspilde tijd
zonder betekenis zijnde
moet bekennen.
En omdat ik
alles aan je geven
wil en zal.
En omdat ik pas
gelukkig ben,
als jij dat ook bent.