Vrolijk loopt hij over straat
Hij gaat naar waar hij altijd gaat
Vandaag zal hij haar weer tegenkomen
Hij gaat hoi zeggen, heeft hij zichzelf ingenomen
En verdomd, daar loopt ze weer
Keihard gaat zijn hart tekeer
Ze ziet hem ook lopen
dan breekt de hemel opeens open..
Zei ze nou iets tegen hem, maar
had hij haar niet gehoord?
Hebben zijn gedachten haar woorden verstoord?
Hij zal het nooit meer weten
het meisje is hem vergeten
Terwijl zij hem vertelde wat ze voelde
dacht hij aan wat ze bedoelde
maar kon de woorden niet verstaan
Omdat hij te druk was
En zijn gedachten op de vrije loop liet gaan.
Want laten we eerlijk zijn:
soms is de wereld te klein
Omdat mannen maar 1 ding tegelijk kunnen doen