we zagen elkaar 3 jaar niet & ineens was je er weer,
vroeger zag ik je als een aparte jongen.
nooit had ik echt contact met je,
maar dit jaar was alles ander.
ik zag je en ik vond je zo veranderd,
we begonnen te kletsen en het wilde ook niet meer stoppen,
ik voelde me zo goed bij jou & jij bij mij dat kan niet anders.
jij kwam naar Assen hoe lief ik dat ook vond,
ik was bang ik wou je niet kwetsen of pijn doen.
& juist door deze keuze deed ik je zeer,
ik wil eerst nadenken over mijn leven voor ik door ga,
maar onthoud jij bent zo speciaal voor mij,
en heb je ooit problemen en wil je praten,
weet dat ik er altijd voor je ben!
al is dit misschien niet hoe we dachten dat het zou worden,
wij blijven voor altijd bij elkaar!