Jouw tranen,
ik zag ze
gisteren avond
voor het eerst.
En ze waren wel
echt alleen ik zag
ze niet in de realitiet
want ik zag ze via de webcam
die tranen van jou.
Niet erg,maar wel een beetje
jammer dat ik niet bij jou
was om je te troosten
al was het maar een arm
om je heen dan voelde je
je niet alleen!
Die tranen van jou
ze waren uiting van
woede,boosheid en
oneerlijkgeheid.
Nijdig,gefrusteerd
en vol ongeloof
waarom dit juist
nu jou moet overkomen.
Jou tranen,
ik zag ze gisteren
avond voor het eerst
en dat is helemaal niks
om je voor te schamen.