al van verre zagen we het aan komen.
een geheim was het al jaren niet meer,
en die grijns was nog niet van je gezicht verdwenen
of lust nam weer de controle over je gedachten.
gooide me de wereld uit of het niets was,
en duwde me net zo makkelijk weer naar beneden.
lief, wat wíl je nou van me?
alles verdween bij de opkomst van de zon.