Ik zit hier maar te staren
Waarom kon ik deze vriendschap niet bewaren?
Dingen gezegd
Misschien meenden we die niet echt
We zitten zo diep in dit gevecht
Waarom zetten we het niet gewoon recht?
Me gedachtes er niet meer bij
Ik voel een lichte pijn
Mijn hartje word nu zo klein
Het voelt niet meer fijn.
Misschien stel ik me wel aan
Maar toch laat ik je niet zomaar gaan
Want wij kunnen hier toch wel boven staan
Dus samen gaan we toch wel dit gevecht aan?
Ik geef je een grote bek
En het is niet een terecht
Ik voel me nu zo slecht
Want jij hebt toch ook je eigen recht?
Mijn hartje is niet altijd van goud
Nee, ik zit nu ook fout