Mijn lieve vrienden
Er zijn altijd mensen
Die je vriendschak willen schenken
Ben daarom zo blij
Ze zijn een grote steun voor mij
Ik in mijn grote verdriet
Die vriendschap die ik nu voel
En ook heel duidelijk voor me ziet
Deze mensen zijn voor mij goud
Daarom dat ik zoveel van ze houd
Als het nodig is zijn ze daar
dit gedicht draag ik op aan
mijn allerliefste vrienden
dank jullie wel