2 vlindertjes
fladderen
vrolijk rond
2 bijtjes
zoemen door het dolle heen
en delen hun bloem
2 olifanten
maken een fonteintje water
om af te koelen
2 leeuwen
brullen
ze willen iets smullen
2 varkens
rollen
in de modder
2 pinguïns
houden elkaars
schouders recht
2 papegaaien
die altijd maar
babbelen
2 ijsberen
die elkaar knuffelen
als het koud is
2 muizen
die piepen
als er gevaar is
2 mieren
werken samen
aan hun holletje
Geen enkel beestje,
kan ik missen.
Samen vormen ze
een geheel:
de dierentuin.
Dat beteken jij;
voor mij.
Normaal staan er prentjes by =)
wil je dat eens zienn??
zet je email hieronder en ik stuur het door =D