Liefde, zoals in een boek
Liefde, zoals op het witte doek
Liefde, die ik onverwacht kreeg
Liefde, die ik heimelijk verzweeg
Liefde, door rozen omgeven
Liefde, alsof je op de wolken kan zweven
Liefde, die verder rijkt dan de tijd
die liefde, die wil ik nooit meer kwijt.