Who thought this could bring so much pride and joy.
Who thought hearing her voice,
could make my heart race so wild.
I love my child.
NOTE : Dit gedichtje heb ik geshreven kort na de geboorte van m'n dochertje, heb het gisteren terug gevonden, omdat ik het weer niet kwijt wil, heb ik het daarom op deze site( bij m'n andere gedichten) gezet.