Een jaar geleden...
Het is nu al een jaar geleden
maar je herinnert het je nog goed
Het leven gaat langzaam door,
maar er gaat geen dag voorbij
dat je niet even aan hem denkt.
De wijze woorden die hij je vertelde,
zal je altijd meenemen.
Ze helpen je bij je leven
en zorgen ervoor dat je door kan gaan.
Jolanda (07-03-'02)