Een timmerman, timmert prachtige dingen van alles wat,
En een typiste, zit de hele dag op haar gat.
'n Stukadoor, die pleistert heel wat muren,
En de chauffeur, zit constant te sturen.
Een kapster, knipt de hele dag haren,
En de vroedvrouw helpt een moeder haar kindje te baren.
'n Bierbrouwer, staat z'n pilsje te proefen,
En de automonteur, ligt onder auto's te schroefen.
Een verpleegster is druk met de patienten in de weer,
En de dirigente staat met haar stokje te zwaaien keer op keer.
En de systeembeheerder, is druk met zijn pc,
De chirurg maakt graag een snee.
Op de kabelfabriek, maken ze kabels,
En een zadelmaker, maakt prachtige zadels.
Ja, dan de huisvrouw, gaat nooit met pensioen,
Want, in de huishouding, is altijd wel wat te doen.