Ik heb het wak in het ijs gevonden,
Maar het water is zo koud,
laat het ijs ontdooien,
ander gaat dit fout,
Ik ben uit dat gat aan het klimmen,
stap voor stap,
en trap voor tree,
1 verkeerde beweging en ik val weer naar benee,
op mijn glazen deur,
heb ik een nieuw slot gevraagd,
De monteur is onderweg,
alleen zijn reis is wat vertraagd,
Ik klim uit mijn ei,
speidt mijn vleugels,
voel me vrij,
met mijn handen aan de teugels,
Ik leid nu MIJN leven,
zoals ik het had moeten doen,
ik kijk naar de toekomst,
nooit meer zoals toen