En wat ik ook doe,
ik denk je weer bij mij.
Elke seconde, elke minuut,
elke uur, elke dag steeds ben je erbij.
Sta met tranen op het balkon
en denk aan de toekomst
die ik steeds voor ons verzon.
En dan hoop ik dat het heel hard regen gaat,
zodat niemand kan zien dat ik mijn tranen laat.
Ik zal altijd aan je blijven denken en je elke nacht dromen
Wie weet, zal ooit de onze uitkomen..
Ik hou gewoon van je, voor altijd... en daarna.